Advokatkurser i løgndetektion

Ved forhandlingsbordet. Ved erhvervsretslig rådgivning af klienten. I insolvenssager. Og i retssalen. Uanset situationen er viden om modparten guld værd.

Vi har skræddersyet vores kursus i løgndetektion til advokatbranchen. Og vi lægger stor vægt på, at vores værktøjer skal kunne anvendes af jeres advokater og advokatfuldmægtige i praksis.

MAQS Law Firm har med stor succes haft en række medarbejdere på kursus i kropssprog og løgndetektion hos Human Advisor. Kurset var super veltilrettelagt og fyldt med viden og en lang række værktøjer, som er direkte anvendelige i hverdagen. Michael Sjøberg, som underviste, var utrolig inspirerende og en dygtig underviser, og hele forløbet var præget af en fantastisk stemning.

Jeg kan derfor varmt anbefale kurset.

- Conni Falkner, Forretningsudvikler, MAQS Law Firm

Human Advisors kurser i kropssprogsanalyse sætter jeres advokater og advokatfuldmægtige i stand til at opdage og afdække en løgn eller et ømt punkt - både i det daglige arbejde, men også når viden er guld værd.

Vores kurser bygger på mange års erfaring med undervisning i - og udvikling af - afhørings- og forhandlingsteknikker. Værdien i at kunne opdage en løgn før eller under forhandling, en retssag eller en større transaktion kan selvsagt være meget stor.

Kurserne opfylder kravene om obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige.

Styrk jeres advokaters viden i forhandlinger, møder og proces.
Kontakt os for en uforpligtende snak allerede nu...