E-learning


Human Advisor samarbejder med amerikanske Humintell, som ledes af en af verdens førende forskere inden for analyse af mikromimik, Dr. David Matsumoto.

Humintell har udviklet en række e-learning kurser hvor du kan lære og træne at læse andre menneskers mikromimik. Når du køber et kursus, har du adgang til at træne aflæsning af mikrommimik i et helt år.

Se mere om, hvilket kursus, der passer til dig i klippet her:Kurserne findes i flere forskellige varianter:

MiX Original

MiX Original er perfekt, hvis du vil igang med at træne aflæsning af andres mikromimik. E-learningen indeholder 16 instruktive videoer, hvor du lærer at aflæse de syv grundlæggende følelser i andre menneskers ansigtsudtryk, samt et træningsmodul, hvor du indgående kan træne - og skærpe - dine evner.

Du får adgang til materialet i et helt år og kan derfor løbende styrke dine evner til at læse mikromimik. Du kan endda med fordel bruge programmet som en del af din 'opvarmning', fx inden et vigtigt møde eller en vigtig forhandling.
Køb adgang til MiX Original herMiX Pro

MiX Pro er udviklet til dig, som bruger kropssprogsanalyse og aflæsning af mikromimik professionelt i hverdagen. E-learningen giver dig dels en dybere baggrundsviden om mikromimik og de grundlæggende følelser, vi kan aflæse i andres flygtige ansigtsudtryk.

Samtidig giver MiX Pro dig mulighed for at træne dine afkodningsevner i realtid - ned til 1/10 af et sekund. Du får adgang til materialet i et år og kan altså løbende træne, når det passer dig.
Køb adgang til MiX Pro herMiX Elite

MiX Elite er det næste skridt for dig, der har gennemført MiX Pro og har brug for at styrke evnerne til at aflæse mikromimik yderligere. E-learning gør træningen endnu mere realistisk, da du her også kommer til at træne aflæsning fra forskellige vinkler og i realtid.

Som med de andre e-learning produkter fra Humintell får du adgang til undervisningsvideoerne og træningsmaterialet i et år, så du altid kan træne, når det passer dig
Køb adgang til MiX Elite herSubX Pro

SubX Pro giver den erfarne mulighed for at tage ansigtsanalysen videre. E-learningen træner de helt subtile indikationer i ansigtsmimikken, som forekommer, når en person virkelig prøver at skjule sit sindelag.

SubX træningsprogrammet er udviklet af bl.a. Dr. David Matsumoto til en række amerikanske myndigheder. Som med de andre e-learning produkter får du adgang til alle materialerne i et år.
Køb adgang til SubX Pro her