Referencer


"MAQS Law Firm har med stor succes haft en række medarbejdere på kursus i kropssprog og løgndetektion hos Human Advisor. Kurset var super veltilrettelagt og fyldt med viden og en lang række værktøjer, som er direkte anvendelige i hverdagen. Michael Sjøberg, som underviste, var utrolig inspirerende og en dygtig underviser, og hele forløbet var præget af en fantastisk stemning. Jeg kan derfor varmt anbefale kurset."
      — Conni Falkner, forretningsudvikler, MAQS Law Firm


"I wholeheartedly recommend Michael to anyone looking to strengthen their skills on practical negotiation"
      — Luca Di Mauro, Chief Economist, SKY Italia S.r.l


"Vi er overvældede over den store tilslutning til de arrangementer, vi har afholdt med Human Advisor. Samtidig taler deltagernes tilbagemeldinger konsekvent deres eget, positive sprog: Kurserne er ikke bare solide og velleverede - de er også yderst relevante"
      — Bo Grastrup, HR-Chef, Bruun & Hjejle


"Spændende, relevant og værdiskabende. Kurset giver redskaber, som enhver, der er i kontakt med mennesker, bør unde sig selv."
      — Jens Peter Fabricius, advokat (H) og partner, Windahl Sandroos & Co.


"Et meget seriøst og gennemført kursus. Velforberedt og motiveret underviser. Man følte sig beriget og man oplevede at kunne sige til sig selv bagefter: "jeg har lært noget nyt i dag" Det var forunderligt og samtidig skræmmende at lære om hvordan kroppen afslører tankerne. Super kursus, kan varmt anbefales!"
      — Kåre Traberg Smidt, advokat og indehaver, ADACTA Advokater


"Trygs advokatafdeling DK har i september 2012 haft fornøjelsen af at deltage i Human Advisors 3-timers kursus i kropssprog og løgndetektion. Kurset, som både er spændende og lærerigt, er brugbart for alle, som har med andre mennesker at gøre, fordi kurset har fokus på værktøjer, som kan hjælpe en til at lære at aflæse menneskers reaktion i/på forskellige situationer. Kursets varighed på 3 timer sætter sin naturlige begrænsning for dybden i kurset, men kurset skabte i den grad ønsket om at lære mere om aflæsning/afkodning af mennesker. Jeg kan derfor varmt anbefale kurset til andre, som kunne tænke sig et inspirerende oplæg om emnet.
Underviseren Michael Sjøberg er en behagelig og inspirerende oplægsholder, som flot mestrer formidlingens kunst."
      — Jean Hareskov Østergaard, afdelingsleder og advokat, TRYG | Advokatafdelingen DK


"Kurset er en øjenåbner, som har redefineret min måde at tænke på i forhold til en konfliktsituation, det være sig forhandling, retssag m.v. Michaels evner til at formidle værktøjer såvel som anvendelsesmuligheder er fremragende, og kurset får mine bedste anbefalinger som særdeles relevant for den praktiserende advokat eller andre som ønsker at supplere sine færdigheder i at aflæse mennesker."
      — Frank H.B. Jørgensen, advokat, MAQS Law Firm


"Jeg har personligt deltaget på kurser hos Human Advisor. Det er meget interessant, underholdende og giver en god baggrundsviden med hjem til arbejdskontoret og privatlivet. Jeg kan helt klart anbefale Michael Sjøbergs undervisning og kurser"
      — Bryan Göddert, direktør, Dansk Rekonstruktion A/SFill out my online form.